(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia ja Sairaanhoitajia keikkatyöhön sekä tuntityöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Esperi Hoivakoti Vihtori on ikäihmisten viihtyisä hoivakoti Ylöjärvellä. Vihtori tarjoaa monipuolisia asumis- ja kuntoutuspalveluja nykyaikaisissa ja kodinomaisissa tiloissa. Vihtorissa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille.

Haemme Hoivakoti Vihtoriin LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA keikkatyöhön sekä tuntityöhön sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä sekä sosiaalista hyvinvointia.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta sekä luemme eduksesi mahdolliset lisäkoulutukset tällä alueella. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Milla Vokkolainen, puh 045 3514271 tai milla.vokkolainen@esperi.fi
Milla Vokkolainen on lomalla 30.7.-5.8.2018 ja vastaa tiedusteluihin jälleen 6.8. lähtien.


Haku päättyy 13.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.