Lähihoitajia ja sairaanhoitajia Helsingin kotihoitoon kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2021

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen työ? Tule työskentelemään Helsingin kotihoitoon ja samalla auttamaan Helsingin kaupungin henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Me Seuressa haluamme turvata jokaisen kotihoidon asiakkaan hoidon ja hyvinvoinnin vuoden jokaisena päivänä. Voit olla kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai opiskelija, haluamme sinut joukkoomme!

Tässä tehtävässä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, millä Helsingin kotihoidon alueella haluat ensisijaisesti työskennellä. Kotihoidon tiimi voi vaihdella päivittäisen tarpeen mukaan. Sijaisuuksia on tarjolla myös kuntouttavissa arviointiyksiköissä. Aiempaa kotihoidon kokemusta et välttämättä tarvitse, sillä saat perehdytyksen tehtävään.

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan työsuhteen. Voit työskennellä täydellä työajalla tai halutessasi osa-aikaisesti vaikkapa maanantaista keskiviikkoon. Työsuhteen kesto on vähintään 2kk tai 31.5.2021 saakka. Työ on päivä- tai kaksivuorotyötä ma-pe. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Työn kesto: heti tai sopimuksen mukaan – 31.5.2021 asti.

  • Työaika: 38,25 t/vk tai osa-aikatyö, päivätyö tai 2-vuorotyö ma-pe
  • Palkkaus: lähihoitaja lääkehoitoluvallinen vähintään 2458,43 €/kk, lähihoitaja lääkehoitoluvaton vähintään 2392,71 €/kk, sairaanhoitaja vähintään 2765,74 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Tarjoamme 

  • Mielenkiintoisen, liikkuvan ja vaihtelevan työn 
  • Hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin! 

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:

  • Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai soveltuvaa kokemusta esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalasta, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.

Onhan sinulla myös

  • Sairaanhoitajan tehtävään sairaanhoitajan tutkinto ja Valviran myöntämä laillistus
  • Lähihoitajan tehtävään lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet tai olet terveydenhuoltoalan opiskelija
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa 
  • LOVe/LOP -pohjainen lääkehoitolupa tai voit suorittaa sen työsuhteen alussa. Sairaanhoitajan tehtävässä LOVe- verkkokurssi tulee olla suoritettuna ennen työsuhteen alkua.

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae heti!

Jos olet Seuren nykyinen työntekijä, sinun ei tarvitse täyttää työhakemusta. Keikkanetin tai OmaSeuren työvuoroista valitsemalla kaikki, löydät ’Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet’ ja yhdellä klikkauksella voit nopeasti ehdottaa itseäsi tähän sijaisuuteen. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Lue lisää täältä: https://www.seure.fi/kampanja/...

Hakemustasi odottaen 
Seurelaiset

Mietitkö mikä on Apotti? Helsinki kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten johdosta Seure rekrytoi nyt Helsinkiin satoja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot