(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia ja Sairaanhoitajia erilaisiin työsuhteisiin
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018
Hoivakoti Maria ja Hoivakoti Frans Emil tarjoavat ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Tampereen Pyynikillä. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoivaa esimerkiksi omaishoitajan loman, sairaalasta kuntoutumisen tai kodin remontin ajaksi. Osaksi Esperi-konsernia yritykset liittyivät kesäkuussa 2018.

Haemme ammattitaitoisia ja motivoituneita LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA keikka-, viikonloppu-, yö- ja osa-aikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Mervi Raitanen, p. 0505678782 tai mervi.raitanen@esperi.fiHakuaika päättyy 31.8.2018Esperi on Savuton Työpaikka.