Lähihoitajia ja sairaanhoitajia asumispalvelutyöhön
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Lähihoitaja tai sairaanhoitaja, haluatko vakituiseen työsuhteeseen Aspa-koti Villa Huviin Espooseen? 

 

TARJOAMME SINULLE vakituisen kokoaikaisen (myös osa-aikaisuus onnistuu) työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä. Moniammatillisen tiimin jäsenenä hyödynnät osaamistasi monipuolisesti ja kehität Aspa-kodin arkea yhdessä kanssamme. Henkilöstömitoituksemme Villa Huvissa mahdollistaa asiakkaan aidon kohtaamisen.

Työntekijöidemme vapaa-aika ja palautuminen on tärkeää, siksi lomien pitäminen myös työsuhteen alkuaikoina on mahdollista, kun niistä yhteisesti sovitaan. Työhyvinvoinnista pidämme Aspassa huolta mm. tyky-etuun kuuluvalla reilulla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla.  

Alan opiskelijoille meillä on tarjolla määräaikaisia kesätöitä.

 

Aspa-koti Villa Huvi on koti, jossa asuu yli 18-vuotiaita kehitysvammaisia nuoria, jotka tarvitsevat runsaasti apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin koti oloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.  

 

ODOTAMME SINULTA lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta (kesätyöntekijöiltä alan opintoja), rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista tai valmiutta sen hankkimiseen sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Tarjoamme sinulle tarvittaessa ensiapu-, hygieniapassi- sekä Avekki-koulutuksen. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tes:n mukaisen palkan lisäksi maksamme erillisen tehtäväkohtaisen lisän.

 

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Hanna-Mari Raatikaiselta p. 040 689 1233.   

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi  26.5.2019 mennessä Hanna-Marille hanna-mari.raatikainen@aspa.fi. Tervetuloa Aspaan! 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265572
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Hanna-Mari Raatikainen, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040 689 1233.