(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia ja Lähihoitaja/Sairaanhoitaja opiskelijoita keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Esperi Care -konserniin kuuluvat Kuninkaanlaakson Hoivakoti Pietari ja Hoivakoti Brahe tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Pietarissa on yhteensä 66 asukaspaikkaa ja Hoivakoti Brahessa on yhteensä 56 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella tarjoamme myös lyhytaikaista asumispalvelua. Yksiköt sijaitsevat kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, Turun keskustan läheisyydessä Länsikeskuksessa.

Haemme nyt Hoivakoti Pietariin ja Braheen LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, hygieniapassia sekä voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme työkokemusta iäkkäiden ja muistisairaiden asukkaiden kanssa tehtävästä työstä. Olet joustava ja motivoitunut vanhustyön osaajaa, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja intoa kehittää toimintaa yhtenä työryhmän jäsenenä. Osallistut ryhmäkodin päivittäistoimiin asukkaan omia voimavaroja tukien. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan työn laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 11-12 yksikönpäällikkö Ulla-Riitta Arvola p. 050-5679055 tai ulla-riitta.arvola@esperi.fi


Hakuaika päättyy 13.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.