(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia, Hoivakoti Pahtaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haluatko työskennellä ikäihmisten parissa osana lämminhenkistä työyhteisöä? Etsitkö työtä, jossa voit vaikuttaa oman arkesi sujuvuuteen? 

Haemme nyt Hoivakoti Pahtajalle lähihoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen sekä kokoaikaiseen määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen 31.1.2022 asti. 

Lisäksi haemme tällä hetkellä kesätyöntekijöitä vuosilomasijaisuuksiin keväälle ja kesälle 2021. Kerro siis rohkeasti hakemuksessasi, miten olisit käytettävissä!

Hoivakoti Pahtaja työpaikkana

Hoivakoti Pahtaja tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista. Rakennamme asukkaille mielekästä arkea moniammatillisella porukalla, lähihoitajien lisäksi meillä on töissä geronomi, fysioterapeutti sekä myös toinen sairaanhoitaja. 

Työpäiväsi

Lähihoitajana työpäiväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa ja mielekkään arjen toteutumisen mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuutesi ja osaamisesi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sopisitko sinä meille?

Edellytämme hakijoilta lähihoitajan tutkintoa tai alan opintoja, hygieniapassia, lääkehoidon koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä sekä osaamisen mielenterveystyöstä. Sovit hyvin joukkoomme, jos laadukkaan hoitotyön toteutus on sinulle sydämen asia!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Vakituisena työntekijänämme olet luonnollisesti oikeutettu käyttämään työterveyshuollon palveluita (Mehiläinen) ja pääset hyödyntämään Cityshopparin vaihtelevia etuja sekä Edenredin virike-etua.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 28.2.2021 mennessä, käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Piia Paavola, piia.paavola@esperi.fi, 0400-286840 (arkisin klo 9-15).

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.