(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia, Hoivakoti Menninkäinen
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Esperi Hoivakoti Menninkäinen tarjoaa ikäihmisille kodinomaista ja yksillöllistä ympärivuorokautista hoivapalvelua kunkin asukkaan tarpeiden mukaisesti. Uudessa viihtyisässä hoivakodissamme on 30 paikkaa pitkäaikaiseen palveluasumiseen.

Haemme nyt Hoivakoti Menninkäiseen innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyö ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi 12.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Ulla Määttä  klo 10-16 p. 0442356030.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.