(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Hoivakoti Marjaranta, Karstula
Sydän-Suomen Hyvinvointipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Hoivakoti Marjaranta on työpaikka, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hoivakodin arkeen. Haluaisitko sinä olla osa tätä työyhteisöä?

Haemme asiakkaallemme lähihoitajia kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin sekä eripituisiin sijaisuuksiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana sinun työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3), hygieniapassi, lääkehoidon koulutus sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.

Hoivakoti Marjaranta tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Karstulassa. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi. Marjaranta on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien, osaksi Esperiä se liittyi 2016.