Lähihoitajia, Hoivakoti Haapahovi
Esperi Care Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme Hoivakoti Haapahoviin lähihoitajia tai alan opiskelijoita, joilta löytyy hyvää asennetta työn tekoa kohtaan sekä halua kehittyä ikäihmisten hoivan parissa. Olisitko sinä uusi työkaverimme?

Toteutamme asukaslähtöistä hoivaa

Viihtyisä yksikkömme tarjoaa kodin 31 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Asukkaat ovat tärkeässä keskiössä kaikessa tekemisessä, ja yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaille arvokas ja hyvä arki. 

Lähihoitajana vastaat osaltasi asukkaiden laadukkaasta hoivasta sisältäen toimintakyvyn seuraamisen ja lääkehoidon. Avustat asukkaitamme erilaisissa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja olet mukana asukkaiden ulkoilussa sekä viriketoiminnassa. Työ on 2- tai 3-vuorotyötä.

Lähihoitajan työtä omaan elämäntilanteeseen sopivasti

Meillä on tällä hetkellä auki kaksi vuoden loppuun kestävää kokoaikaista sijaisuutta, ja lisäksi tarvetta keikka- ja kesätyöntekijöille. Voit siis olla urasi alussa, vielä opiskelija tai jo kokenut konkari - pääasia, että pidät ikäihmisten parissa työskentelystä ja olet tiimipelaaja. Edellytämme lisäksi tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haapahovin työyhteisö

Työyhteisöämme kuvaa kehittymismyönteisyys, toisten arvostus sekä yhteinen tavoite tarjota asukkaillamme maailman parasta hoivaa. Uutena työntekijänämme saat tehtävään hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti yksikön arkeen kiinni. Mikäli tulet pidemmän matkan päästä töihin, sinulla on myös mahdollisuus yöpyä yksikössämme.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 8.3. mennessä.  Käsittelemme hakemuksia hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat minulta: yksikönpäällikkö Janika Pajula, 050-5650965, janika.pajula@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot