Lähihoitajia Etelä-Helsingin kotihoitoon
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haluaisitko viettää viikkosi ilontäyteisten hetkien ja toiminnallisten työtehtävien parissa. Etsimme oma-aloitteisia ja työstään nauttivia lähihoitajia tai valmistuvia opiskelijoita vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten kotihoidon pariin. Kotihoitoa toteuteaan Etelä-Helsingin viihtyisien ja näyttävien asuinalueiden tuntumassa. Mikäli siis viihdyt liikkuvassa työssä, jossa sinut kohdataan hymy huulilla, niin kurkkaa tarkempi työnkuvaus alta ja laita meille hakemuksesi palkkatoiveineen tulemaan!

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään täysituntisesti kotihoidon työtehtäviin Etelä-Helsingin alueelle ja sulaudut osaksi lämminhenkistä kotihoidon tiimiä. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan apuasi kotona vanhuuspäiviä viettäville ikäihmisille. Työtehtäviin kuuluu lääkehoitoa, hoidollisia tehtäviä sekä asiakkaiden psyykkisestä hyvinvoinnista huolehtimista. Työpäiviisi voi kuulua myös kauppareissuja tai kodinhoidollisia tukitoimia. Tässä monipuolisessa ja motivoivassa roolissa vuorovaikutus ja sosiaalinen jutustelu asiakkaiden kanssa ovat todella suuressa osassa. Kyseessä on 2-vuorotyö. Siirtymät työkohteiden välillä tapahtuu jalan, julkisilla tai autolla - sinä päätät. Tarvittaessa saat auton käyttöösi asiakasyrityksestämme. Mikäli haluat käyttää omaa autoa, korvataan sinulle kilometrit. 

Tarjoamme:

Saat joustavan ja aktiivisen roolin osana ammattimaista hoivatiimiä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen sekä selkeät toimintaohjeet työn toteuttamiseen. Tässä tärkeässä työssä pääset tekemään päätöksiä itsenäisesti, mutta kuitenkin hyvää tukiverkostoa hyödyntäen. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, tämä tarkoittaa että saat heti käyttöösi myös työnantajasi tarjoamat työsuhde-edut joista kuulet lisää rekrytoinnin edetessä!

Arvostamme:

Sinun tulisi olla  valmistunut lähihoitaja tai yli 2/3 opinnoista suorittanut alan opiskelija. Aikaisempi kokemus kotihoidon työtehtävistä on plussaa, mutta hyvä asenne työtä kohteen on tärkeintä. Älä siis emmi, vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta kotihoidosta! Sinulta tulisi kuitenkin löytyä voimassa oleva rokotussuoja.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1468861
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki