(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Esperi Hoivakoti Leinikki, Muhos
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Esperi Hoivakoti Leinikki on työpaikka, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hoivakodin arkeen. Haluaisitko sinä olla osa tätä työyhteisöä?

Haemme lähihoitajia kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin sekä eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön Esperi Hoivakoti Leinikkiin Muhokselle. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana sinun työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3), hygieniapassi, lääkehoidon koulutus sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten! Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Rekrytoija sopii ennen haastattelua kanssasi välineestä, jota käytetään videohaastattelussa.