(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia Attendo Otontupaan Kangasniemelle
Mikkelin Palvelukoti Oy/Otontupa

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme ammattitaitoisia lähihoitajia Kangasniemelle vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia Attendo Otontupaan Kangasniemelle.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu nyt mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Tarjolla on haastava työ, viihtyisä työympäristö ja mahdollisuus kehittyä työssäsi.

Työviikkoosi voi esimerkiksi kuulua seuraavia töitä:

  • hoivan ja hoidon lähihoitajan perustehtävät
  • asukkaiden yksilöllisen elämän avustaminen ilolla ja luovuutta käyttäen
  • omaisyhteistyö
  • tiimityön kehittäminen yhdessä työyhteisön kanssa

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä hoivaa ja tukea arkeensa tarvitsevien ikäihmisten kanssa. Kohtelet asukkaita, työkavereita ja omaisia lämpimästi. Sinulla riittää huumorintajua ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti tiimin jäsenenä, mutta kykenet myös itsenäisiin päätöksiin. Kannat vastuuta, tartut innoissasi haasteisiin ja olet avoin uusille ideoille.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina. Haastattelut aloitamme jo hakuprosessin aikana, joten olethan nopea. Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.