(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia asumispalvelutyöhön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Ovatko vahvuutesi ihmisläheisissä työtehtävissä ja onko etsinnässä uusi hoitoalan työ? Haluatko tukea asiakkaita heidän arjessaan, rakentaen heille itsenäistä elämää? Hienoa! Meillä on sinulle duuni!

Etsimme asiakkaallemme Aspa Palveluille HOITAJIA kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Haagassa sijaitseviin Aspa-koti Sopulirinteeseen ja Suvikumpuun

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä asumispalveluja kaikille arkeensa ja asumiseensa tukea tarvitseville. Organisaatiolla on vahva eettinen arvopohja ja Aspa Palveluiden toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, palvelujen korkeaan laatuun sekä reiluun ja joustavaan kumppanuuteen.

Aspa-koti Sopulirinne tarjoaa palveluasumista sekä tuettua asumista erityistä tukea tarvitseville esim. neurokirjon henkilöille ja Aspa-koti Suvikumpu tarjoaa tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille. Hoitajana vastuullasi on asiakkaiden päivittäisessä arjessa tukeminen, ohjaaminen sekä avustaminen. Aspalla räätälöidään palvelukokonaisuudet yksilöllisesti kunkin asiakkaan tilanteen mukaan.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, kuten asumispalvelutyöstä. Ensisijaista on kuitenkin motivaatio ja oikea asenne työn tekemiseen. Toki saat tehtävääsi myös erinomaisen perehdytyksen ja tämän lisäksi työntekijöille tarjotaan jatkuvaa koulutusta. Edellytämme hakijoilta hoitoalan koulutusta, kuten lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan määräaikaisuuksien osalta. Kyseessä on kaksivuorotyö, joten edellytämme hakijoilta valmiutta tehdä sekä aamu- että iltavuoroja.

Tarjoamme työn organisaatiossa, jossa asiakkaat ovat aidosti toiminnan keskiössä ja työntekijän työhyvinvoinnista välitetään. Aspa Palveluiden keskeisiä arvoja ovat asiakkaan osallisuus ja kuuleminen sekä henkilökunnan asiantuntijuus ja sen jatkuva kehittäminen. Tueksesi tehtävässä onnistumisessa saat kannustavan esimiehen lisäksi asiakkaamme energisen ja osaavan tiimin, sekä organisaation säännölliset koulutukset ja valmennukset.

Tehtävässä maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaista palkkaa ja työ on mahdollista aloittaa joustavasti tilanteesi mukaan. Aspalla tuetaan henkilöstön hyvinvointia mm. Tyky-etuun kuuluvalla laajalla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon palveluilla.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.