(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia asumispalvelutyöhön Helsinkiin
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevaan Aspa-koti Murattiin

LÄHIHOITAJAA ASUMISPALVELUTYÖHÖN

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Teemme Muratissa työtä kolmessa vuorossa.

 

Aspa-koti Muratti tarjoaa tehostettua ja tuettua palveluasumista aikuisille, jotka tarvitsevat päivittäistä tukea ja apua asumiseensa. Muratti sijaitsee Myyrmäen juna-aseman vieressä Myyrmannin ostoskeskusta vastapäätä.

Asumispalvelutyöntekijänä avustat, ohjaat ja tuet asiakkaitamme heidän yksilöllisissä tarpeissaan. Työtehtäviisi kuuluu mm. perushoito, kodinhoidolliset työt (ruoanlaitto/siivous), asiointi, kirjaaminen ja lääkehoito. Emme odota sinun osaavan kaikkea heti, vaan tukenasi on Muratin hyvä ja huumorintajuinen työporukka.

Asumispalvelutyö on itsenäistä ja palkitsevaa, työntekijän oma persoona näkyy ja työssä on mahdollisuus toteuttaa itseään. Meillä on aikaa kohdata asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Työssämme painotamme asiakkaan omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, oikeuksien toteutumista ja eettisten arvojen huomioimista.

 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi. 

Työhyvinvointia Aspassa tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon palveluilla

EDELLYTÄMME SINULTA sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja),  rekisteröitymistä Valviran sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Lisäksi edellytämme lääkehoito-osaamista tai valmiutta osaamisen hankkimiseen,

EDUKSI KATSOMME alan työkokemuksen sekä voimassa olevan EA-koulutuksen.

 

Työn toivottu aloitus heti / sop. mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Markolta:  marko.hagelberg@aspa.fi/ p. 040 709 2650

 

Hakuaika päättyy 31.10.2019. Tervetuloa Aspaan!