(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajia 3 kuukauden sijaisuuksiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat,hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme kantakaupungissa sijaitsevaan kuntoutusyksikköön lähihoitajia vuoden loppuun saakka kestävälle ajalle. Työt alkaisi mahdollisimman pian ja toiveena on, että hakija voisi tehdä täydet tunnit vuoden loppuun, mutta lyhyemmästäkinajasta voidaan keskustella.

Työ pitää sisällään perushoidollista työtä eritasoisten kuntoutujien parissa (pääasiassa aivo-, selkäydinvauriot sekä neurologiset vammat ja sairaudet). Työ on kolmivuorotyötä, joka kuitenkin painottuu aamu- ja iltavuoroihin. Työtä tehdään tiimeissä ja työtehtäviin perehdytetään huolella.

Toivomme hakijalta lähihoitajan koulutusta, suomenkielen hallitsemista ja kykyä vuorotyöhön. Aiempi kokemus kuntouttavasta työstä on etu. 

Jos sijaisuus kiinnostaa, niin jätä meille pikaisesti hakemusta. Kerro osaamisestasi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja oletko valmis työskentelemään vuoden loppuun saakka. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. 

Avainsanat: kuntoutus, lähihoitaja, sijaisuus, Helsinki,