(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Vapaa-ajan ohjaaja, Saga Lakeudenlinna, Seinäjoki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Esperi konserniin kuuluva Saga Lakeudenlinna on moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Saga Lakeudenlinnassa on 84 vuokrattavaa kotia sekä viihtyisä 31-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville ja muistisairaille ikäihmisille. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Haemme Lakeudenlinnaan LÄHIHOITAJAA/VAPAA-AJAN OHJAAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. 

Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan/vapaa-ajan ohjaajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän omassa kodissaan sekä monipuolisen virkistystoiminnan järjestäminen asukkaille. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme lähihoitajan pätevyyttä, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta monipuolisesta hoivatyöstä sekä virkistystoiminnan järjestämisestä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Hakemamme lähihoitaja on oma-aloitteinen, itsenäinen ja asukaslähtöinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Maria Sirén, maria.siren@sagacare.fi

Hakuaika päättyy 23.01.2019.

Saga Care Oy on savuton työpaikka.