Lähihoitaja,toimintakeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Toimintakeskus Polkuun sijaisuuteen kehitysvamma- ja autismityöstä kiinnostunutta lähihoitajaa kehittämään osallisuutta edistävää päivätoimintaa!

Toimintakeskuksessamme järjestetään monipuolista päivätoimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa omien valintojen tekeminen, ilon kokeminen ja voimaantuminen. Arjessamme panostamme paljon vuorovaikutukseen ja sosiaalisten taitojen harjoitteluun. Toiminnan sisältöinä ovat esim. liikunta, luonto, musiikki ja taide sekä aistit. Toimintaryhmämme voivat suunnitella toiminnan yhdessä asiakkaiden kanssa.

Lähihoitajan tehtävänä toimintakeskuksessamme on asiakkaiden päivätoimintojen suunnittelu ja ohjaus, sekä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden suunnittelu, niiden toteuttamisen ohjaus ja seuranta. Lähihoitajan tehtäviin kuuluu myös asiakkaiden päiväaikaisen lääkehoidon toteuttaminen tarvittaessa. Lähihoitaja on mukana koko toimintakeskuksen yhteisessä kehittämisessä. Asiakkaamme tarvitsevat paljon yksilöllistä tukea toimintaan osallistumisessa ja ohjausta ja apua päivittäisissä toimissaan. Asiakastyön kirjaamisessa käytetään Apotti-järjestelmää.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja osaavat työkaverit, joilta voi aina kysyä. Teemme työtä tiimeinä, joten hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä vahvuuksia työssämme. Myös stressinsietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä tarvitaan arjen muuttuvissa tilanteissa.

Tueksesi saat kannustavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä luotettavan työnantajan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun.

Jos paikka kuulosti omaltasi, laitathan hakemuksen tulemaan pian, sillä haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen autismi- ja kehitysvammatyöstä, työ- ja päivätoiminnasta, haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta.
Kokemuksen puhetta tukevista ja korvaavista menetelmistä, ryhmien ohjauksesta.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Lila-Marjut Rajamaa, lila-marjut.rajamaa@hel.fi, p. 09 31073167

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/osallisuutta-edistava-toiminta/polku/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508888
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki