Lähihoitajat & opiskelijat KESÄ- VAI KEIKKATYÖ?
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Sykkiikö sydämesi hoivatyölle ja olet valmis kartuttamaan uusia työkokemuksia? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, jotka omalla osaamisellaan auttavat asiakasyrityksiämme läpi kesän kiireiden. Etsimme lähihoitajia sekä lähihoidon opiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin vanhus-, vammais- sekä kuntoutuspuolen kohteisiimme. 

Yhdellä hakemuksella pääset määrittelemään kanssamme sinulle mieluisan työkohteen sijainnin, työskenneltävän ajanjakson sekä sinulle mieluisan asiakaskunnan. Sopivan kesätyön hankkiminen onkin meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista! Tiesitkö että voit halutessasi työskennellä läpi kesän myös sovelluksemme kautta otettavien keikkatyövuorojen kautta ja kohteita meillä onkin ympäri pääkaupunkiseutua sekä kehyskunnissa! 

Työnkuvaus:

Kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, vanhus- sekä vammaispuolella. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisi. Työkohteesi tarkentuessa pääset ennen työn aloitusta kuulemaan yksityiskohtaisemmin tulevista tehtävistäsi ja saat kattavan perehdytyksen tulevaan työyksikköösi sekä asiakaskuntaan. Kesäsijaisuuden kesto sekä työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käyettävyytesi mukaan ja kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia, joiden hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja sosiaaliset taidot kukoistavat. Mikäli lääkeluvat löytyvät on se plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etu kampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan!

Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään, sillä parhaimmat paikat viedään nopeasti käsistä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi!

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma, Miia, Ellen ja Aleksandra.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

HR-koordinaattori Ellen Böök
p. 044 716 4779


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1456126
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karjalohja, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Tuusula, Vantaa, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa