(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajasijaisuus, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 08.10.2018 (päättyy 31.12.2018)
Hakuaika päättyy 04.10.2018  kello 16:00
Vantaan sairaala, Katriinankuja 4 01760 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Haemme lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Vantaan sairaalan eri osastoille. Sijaisuudet ovat eri mittaisia, voit aloittaa tehtävässä heti tai myöhemmin.

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä eri tavoin profiloituneilla osastoilla. Hoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Pyrimme huomioimaan työvuorosuunnittelussa yksilölliset työvuorotoivomukset.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa sekä polikliiniset toiminnot muodostava terapiayksikkö, geriatrinen vastaanotto ja päiväsairaala. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Vantaan sairaala vastaa kaikesta perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta Vantaalla. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta. Tämä asiantuntijuus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Työyhteisöjämme ja työntekijöitämme kannustetaan ja tuetaan kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja yhteistyössä muiden kanssa potilaan parhaaksi.

Vantaan kaupungilla on tarjolla työsuhdeasuntoja, joita voi tiedustella Vantaan kaupungin asunto- ja tilavuokrauksesta. Vähintään 2 kk työsuhteessa olevalla henkilöllä on mahdollisuus saada työmatkaseteleitä.

Kelpoisuusehto:  Laki 817/2015 3 § tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  
- hyvää suomen kielen taitoa
- voimassa olevia lääkelupia tai niiden suorittamista koeajan puitteissa

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-577-18