Lähihoitaja,seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Hei sinä jo paljon kokemusta omaava tai vastavalmistunut lähihoitaja! Tule työkaveriksi Kustaankartanon D taloon vakituiseen työsuhteeseen.

D talo on 45-paikkainen palveluasumisen yksikkö kolmessa kerroksessa. Ryhmäkoteja on kolme ja jokaisessa asuu 15 asukasta. Tilamme ovat kodinomaiset ja asukkaat viettävät täällä omannäköistä, virikkeellistä ja turvallista arkea.

Haemme työyhteisöömme vanhustyöstä kiinnostunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa. Toivomme, että olet reippaan työotteen omaava ammattilainen, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä vastuullisuutta. Tuemme ajatuksiasi ja ideoitasi kehittää työtehtäviä sekä ammatillista osaamistasi.

Työ on tiimityötä ja vastuullista toimintaa arjessa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. Omiin työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa. Hoitajamitoitus on hyvä ja meillä on moniammatillinen tiimi. Meillä on juuri otettu käyttöön potilastietojärjestelmä Apotti huhtikuun lopulla ja myös sinulle järjestetään koulutusta sen käyttöön.

Meillä on uudenaikaiset tilat työskennellä. D-talo on remontoitu vajaa 2 vuotta sitten. Palvelutalossa on hyödynnetty terveysteknologiaa mm. tunnistavilla Elsi- lattioilla, jotka ovat osana turvaamassa asukkaiden turvallista liikkumista kodissaan. Meillä on myös tällä hetkellä kiinnostavia digihankkeita, kuten Onerva-omaisviestintä käytössä sekä Muistipiha projekti.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa monipuoliset henkilöstöedut sekä tarvittaessa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kustaankartanon seniorikeskus sijaitsee Oulunkylässä, kauniissa puistomaisessa ympäristössä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alle 10 min kävelymatkan päässä Käpylän asemalta.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:
Love lääkehoidon osaaminen

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Laura Poranen, arkisin p. 040 3347 151

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450401
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki