(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Sairaanhoitaja/Hoiva-avustaja/Opiskelija kesälomasijaiseksi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Hoivakoti Ulrika tarjoaa kodin 30:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle. Vakituisen asumisen ohella hoivakoti tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakodissa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö. Toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Tavoitteena on ylläpitää ja säilyttää asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään. Tilat on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta ja kodinomaisuutta silmällä pitäen. Hoivakoti sijaitsee Högholmenin salmen kupeessa, kaupungin palveluiden äärellä. Hoivakodin asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut (pyykki-, siivous- ja turvapalvelut) sekä monipuolinen virike- ja harrastustoiminta. Mielenkiintoiset vierailijat, musiikkiesitykset, tuolijumppahetket ja yhteiset juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.

Haemme reipasta ja ammattitaitoista LÄHIHOITAJAA/SAIRAANHOITAJAA/HOIVA-AVUSTAJAA/OPISKELIJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaiseksi. Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä ja alkaa 11.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Osaavan työntekijän löytyessä on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää heidän hyvinvointiaan.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitotyöhön, lämminhenkistä työotetta ja halua jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi Care haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. työnohjausta, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Johanna Skogman, p. 050 4300849 tai johanna.skogman@esperi.fi.Hakuaika päättyy 20.5.2018.Esperi on Savuton Työpaikka.