(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Sairaanhoitaja/alan opiskelija keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Esperi Hoivakoti Iiris tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen koti 30 ikäihmiselle, apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Hoivakoti Iirikseen ammattitaitoista ja motivoitunutta LÄHIHOITAJAA/SAIRAANHOITAJAA/ALAN OPISKELIJAA keikkatyöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan opintoja, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytyksenä on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työntekoa kohtaan. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Tiia Ketola, p. 050-567 8697 tai tiia.ketola@esperi.fi


Hakuaika päättyy 18.9.2018.


Esperi on savuton työpaikka.