(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Sairaanhoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Pahtaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Esperi Hoivakoti Pahtaja on tarkoitettu ikäihmisille ja sijaitsee kauniissa maisemassa, Kemijoen rannalla. Tiimiimme kuuluu joukko osaavia hoivatyön ammattilaisia, sekä keittön- ja siivouksen tekijät. Hoivakoti Pahtajalla meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uusia työkavereita lähihoitajan tehtävään sekä sairaanhoitajan tehtävään. Tarjoamme sinulle kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön, jonka aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Lähihoitajan tehtävässä työ on kokoaikaista kolmivuorotyötä. Sairaanhoitajan tehtävässä työ on kokoaikaista kaksivuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan tehtäviin; lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • sairaanhoitajan tehtävään sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Lisäksi arvostamme vanhustyön kokemusta.

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Paavola, 0400 286840, piia.paavola@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.