Lähihoitaja/sairaanhoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Hei, lähihoitaja/sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 10 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmessä meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Hoivakotimme on pieni ja hyvin kodinomainen ja sijaitsee kauniissa vaaramaisemassa Kiihtelysvaaran kirkonkylällä.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin lähihoitajan/sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lea Törrönen, puh. 050-4315579, lea.torronen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253557
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kiihtelysvaara