(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Sairaanhoitaja, Hoivakoti Kiekerö
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Esperi Hoivakoti Kiekerö on marraskuussa 2017 avautunut ikäihmisille tarkoitettu hoivakoti Kemijärven keskustassa. Hoivakoti Kiekerö tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kiekerössä on 31 asukaspaikkaa hoivaa ja huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille ja muistisairaille.

Haemme nyt Hoivakoti Kiekeröön innokkaita ja auttavaisia LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA eri pituisiin kokoaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin sekä toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen tuntityöhön tai keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan/sairaanhoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Heli Sieppi, heli.sieppi@esperi.fi, p. 044-5774726 (tiedustelut arkisin klo 9-15)

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.