(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vuosilomasijaisuuteen Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikköön F3. Sijaisuus alkaa 7.10.2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.8.2020 saakka. Haastattelut aloitetaan hakuaikana.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Käytössämme on sähköinen Pegasos-asiakastietojärjestelmä ja RAI-järjestelmä. Toteutamme terveet työajat -periaatetta.

Lähihoitajana toimit vastuuhoitajana moniammatillisessa tiimissä ja tehtävänäsi on asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Meillä keskeistä hoitotyössä ovat asiakkaan kuntoutumisen, toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintatapa sekä yhteistyö omaisten kanssa. Noudatamme asiakkaiden kanssa kinestetiikan mukaista tapaa toimia ja koulutamme henkilökuntamme kinestetiikkaan. Suomen kinestetiikkayhdistys on myöntänyt yksiköllemme kinestetiikan sertifikaatin 2018. Yksikössä on mahdollisuus valvonta-ateriointiin.

Helsingin kaupunki on luotettava ja turvallinen työnantaja. Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoa Helsingin kaupungista työnantajana löydät osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Tervetuloa hyvän hoidon joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi