(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähi- /perushoitajaa vuosilomasijaisuuteen Suursuon osastolle 10. Sijaisuus on ajalle 1.9.2019 -19.01.2020, mahdollisesti jatkuen tämän jälkeen. Paikka täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Osastomme on 28-paikkainen, akuutti sisätauti-geriatrinen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan monisairaita potilaita moniammatillisena tiimityönä. Teemme tiivistä yhteistyötä myös kotihoidon kanssa. Potilaat tulevat jatkohoitoon lähetteellä Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja Hus:in alueen sairaaloista. Hoidon ensisijaisena tavoitteena on potilaan kuntoutuminen kotiin mahdollisimman nopeasti.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat -suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja, opetushoitaja ja osastomme omat hoitajat auttavat Sinua perehtymään osastomme käytänteisiin.
Potilaan hyvinvointi on meille kunnia-asia ja toivomme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Olethan innokas, innovatiivinen, positiivisen asenteen omaava, oman alasi ammattilainen ja haluat kehittää itseäsi hoitotyössä.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuutta osallistua talomme sisäisiin- ja ulkoisiin koulutuksiin oman kiinnostuksesi mukaan. Pääset mukaan iloiseen ja kehitysmyönteiseen työyksikköömme, jossa Sinulla on mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä hoitotyötä ja mahdollista omaa vastuualuettasi.

Osastolla noudatamme Helsingin kaupungin toimintaperiaatteita.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme. Meillä on tekemisen meininki.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi