(Poistunut julkaisusta)

lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen lähialuekokeiluun Koskelan kotihoitoon ja monipuoliseen palvelukeskukseen. Työ on jaettu Keskisen kotihoidon resurssipoolin ja Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen varahenkilöstön kesken. Työ alkaa 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Keskisessä kotihoidossa resurssipooli sijaistaa kotihoidon 11 lähipalvelualueella (Koskela, Vallila ja Kallio) lyhytaikaisia poissaoloja. Resurssipoolin hoitajilla ei ole vastuuasiakkaita, vaan he keskittyvät asiakaskäyntien toteutukseen alueen tiimeissä. Käytämme Kotihoito Mukana -mobiilisovellusta (Pegasos -tietojärjestelmä). Resurssipoolin työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta on mahdollista tehdä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Varahenkilöstö palvelee Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen 13 yksikköä ja kahta ryhmäkotia. Varahenkilöstössä toimii viisi sairaanhoitajaa ja yhdeksän perus-/lähihoitajaa. Varahenkilöstössä tehdään aamu- ja iltavuoroja kaikkina viikonpäivinä.

Teemme työtä asukkaidemme ja asiakkaidemme hyväksi kuntoutumista edistävästi kinestetiikan toimintatavan mukaisesti, heidän osallistumistaan, itsemääräämisoikeuttaan ja osallisuuttaan mahdollistaen. Haluamme antaa asukkaillemme ja asiakkaillemme mahdollisuuden omannäköiseen, täyteen elämään täällä Koskelassa.

Työ muodostuu kolmen viikon jaksoista vuorotellen kotihoidossa ja monipuolisessa palvelukeskuksessa. Käytämme työvuorosuunnittelussa terveiden työaikojen periaatetta ja kehitämme työyhteisöjämme itseohjautuvuuden suuntaan.

Voit olla hoitajana joko vastavalmistunut taikka kokenut konkari! Tärkeintä on aito innostus tehdä työtä vanhusten parissa sekä hyvät työyhteisötaidot.

Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun/työmatkasetelit, alan täydentävää koulutusta ammattitaitosi ylläpitämiseksi, työterveyshuollon palvelut sekä runsaasti erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa ja jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Kerromme mielellämme lisää jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös Facebookissa, löydät hakusanoilla; Keskinen kotihoito ja Koskelan monipuolinen palvelukeskus.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2219,35 e /kk