(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Viiskulma 4 lähipalvelualueen Punavuori-tiimiin lähihoitajaa vakinaiseen toimeen 16.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi, sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä ja varallaoloa. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työhösi saat perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti tiimin jäsenenä ja yksin vaativissakin asiakastilanteissa. Lisäksi toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ammatillisesti, sekä koko tiimiämme asiakkaidemme parhaaksi.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet, sekä suuren työantajan henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2294,47 e/kk