(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Tehtävän kuvaus


Kotihoitoon Töölö 4 lähipalvelualueelle haetaan reipasta, ikäihmisten hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa hoitovapaan sijaisuuteen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja sopivasti haasteellista, joten se mahdollistaa hoitotyön ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Olet tervetullut tiimimme jäseneksi.

Käytämme PegasosMukana-tominnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Ajokorttia ei tällä alueella tarvita.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö