(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Tehtävän kuvaus


Hei, oletko vielä vailla kesätyötä? Tule meille Töölö 3 lähipalvelualueelle kesäsijaisuuteen, sinä jo ammattiin valmistunut lähihoitaja tai alan opiskelija. Kaipaamme joukkoomme reipasta, ikäihmisten hoitotyöstä kiinnostunut hoitajaa. Olet erittäin tervetullut tiimimme jäseneksi.

Lähihoitajan/perushoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja sopivasti haasteellista. Se mahdollistaa hoitotyön ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja (hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen 30 op) hyväksytysti suoritettuna. Opiskelijan palkkaus määritellään opintojen ja osaamisen mukaan.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö