(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Paloheinän kotihoitoon osaavaa lähihoitajaa/perushoitajaa.

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ tiimin tuella?

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden toimintakyvyn tukemista, hoidon suunnittelua ja arviointia sekä yhteistyötä moniammatillisessa tiimissä. Asiakastyön lisäksi tehtäviisi kuuluu vastuuhoitajan tehtäviä. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää osaamistasi myös tiimin erityistehtävissä.

Toimimme yhden tiimin mallissa. Torpparinmäentiimissä työskentelee 4 terveydenhoitaja/sairaanhoitajaa, 21 lähihoitajaa ja 1 kotiavustaja. Odotamme sinulta kykyä työskennellä tiimissä.

Toivomme sinulta sairaanhoidollista ja perushoidollista osaamista ja kykyä työskennellä muuttuvissa olosuhteissa. Odotamme sinulta työhön sitoutumista ja innostusta kehittää asiakaslähtöistä hoitotyötä. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja.

Asiakkaamme asuvat Torpparinmäessä, Paloheinässä sekä Itä- ja Länsi- Pakilassa. Maantieteellisesti suhteellisen laajalla alueella ajokortti ja käytännön ajotaito ovat eduksi. Käytössämme on polkupyöriä ja autoja.

Tehtävä täytetään 13.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit noin viikon ajan yhdessä perehdyttäjän kanssa.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Haluatko testata millainen hoitaja olet? Käy tekemässä hoitajatesti: www.hel.fi/www/toihinsoteen. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


2294,47 e/kk