(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Olemme kiva ja moniammatillinen Viiskulma 3 Sibelius-niminen kotihoidon tiimi Helsingistä. Hoidamme Töölö-Kamppi-Ruoholahti-Eiran alueen ihania asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Etsimme sinua positiiviseen jengiimme lähihoitajan vakinaiseen tehtävään.

Lähihoitajana kotihoidossa sinulla on tärkeä ja sisältörikas työ. Autat luomaan asiakkaille tarkoituksenmukaisen arkipäivän ja turvan heidän omiin koteihinsa. Annat tukea ja apua henkilöille, joilla on toiminnallisia esteitä päivittäisissä askareissa, joita asiakkaat eivät itse kykene hoitamaan, esim. perushoitoa, ruuan lämmitystä ja sairaanhoidollisia tehtäviä.

Toivomme, että olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa, sinulla on positiivinen asenne ammattiisi ja luot hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Perehdytämme sinut työhösi, saat liikkua toisen lähihoitajan rinnalla ja tutustua työhömme ja asiakkaisiimme.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, kielilisän sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja suomen kielen tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2294,97 e/kk