(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Tehtävän kuvaus


Sinä reipas, työtä pelkäämätön lähihoitaja, tule meille vakinaiseen toimeen merelliseen Lauttasaareen kotihoitoon Kartano-tiimiin. Tiimissämme on hyvä ja iloinen, kaikkia tiimiläisiä arvostava henki.

Työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon toteutusta, suunnittelua ja arviointia. Työ sisältää perus- ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa. Käytämme työssä PegasosMukana-asiakastietojärjestelmää.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa. Saat meillä perehdytyksen, työkavereiden ja esimiehen tuen sekä mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Sivustolla voit tutustua Helsingin kotihoitoon ja testata millainen hoitaja sinä olet.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2294,97 e/kk