(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Tehtävän kuvaus


Kotihoitoon Töölö 3 lähipalvelualueelle haetaan reipasta, ikäihmisten hoitotyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa/perushoitajaa vakituiseen toimeen.

Lähihoitajan/perushoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, itsenäistä ja sopivasti haasteellista, joten se mahdollistaa hoitotyön ammattitaitosi laaja-alaisen käytön. Lähi-/perushoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteutusta ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä tiimin muiden työntekijöiden kanssa. Olet erittäin tervetullut tiimimme jäseneksi. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tiimimme tuen.

Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Työ on pääasiallisesti viikonlopun vuoroja aamussa ja illassa sekä viikolla iltavuoroja. Työ on kaksivuorotyötä sekä sisältää varallaoloa. Ajokorttia ei tällä alueella tarvita.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Lähipalvelualueellamme on tarjolla myös eripituisia sijaisuuksia.

Voit käydä katsomassa kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Kelpoisuusehto


Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö