(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/perushoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Tehtävän kuvaus


Lähi-/perushoitajan työhön varahenkilöstössä kuuluu asukkaiden perushoiva ja -hoito kuntoutumista edistävällä tavalla osastoilla ja ryhmäkodeissa.

Varahenkilöstö palvelee kaikkiaan kolmeatoista osastoa sekä asumispalveluyksikön kahta ryhmäkotia äkillisissä lähi-/perushoitajan puutoksissa. Työ on tällä hetkellä kaksivuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle. Varahenkilöstössä työpiste vaihtuu tai voi vaihtua päivittäin -jos olet tehnyt keikkatyötä, tämä on tuttua ja tiedät sopeutuvasi monenlaisiin työyhteisöihin.

Koskelassa toimimme asukkaidemme ja asiakkaidemme kanssa yhdessä, kunnioittaen heidän valintojaan. Kinestetiikan oppien avulla tuemme heitä jäljellä olevien voimavarojensa käyttämisessä ja kuntoutumisessa. Merkityksellinen arki on tärkeää jokaiselle, järjestämme niin talon yhteisiä tapahtumia kuin osastoilla omaa toimintaa arkeen ja juhlaan. Haluamme toteuttaa ajatusta, että Koskelassa voi elää täyttä elämää.

Koskelan monipuolisessa palvelukeskuksessa on ympärivuorokautisen hoivan osastoja, psykogeriatrisia osastoja, ruotsinkielisiä osastoja, arviointi- ja kuntoutusosastoja, alle 65-vuotiaiden somaattisesti sairaiden osasto sekä kohorttiosasto. Palveluasumisyksikössä on kaksi alle 65-vuotiaiden ryhmäkotia. Lisäksi meillä toimii palvelukeskus, joka tarjoaa palveluita ja toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille.

Kiinnostuitko -lähetä rohkeasti hakemus ja tule meille työhön! Emme lupaa helppoa ja kevyttä työtä vaan mielenkiintoista, ihmisläheistä, monipuolista, haastavaakin työntekoa Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen maailmassa.

Työsuhde alkaa 29.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki 817/2015).

Rekisteröitymistä Valviran sosiaalihuollon rekisteriin (Suosikki).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2188.63 e/kk