(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitaja/Ohjaaja, Koti Pansio, Turku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Pansio tarjoaa Turussa palveluasumista ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukea ja kuntouttavaa ohjausta aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi koti tarjoaa lyhytkestoista intervallihoitoa tarpeen mukaan. Yksikössä toimii yhteensä 34 asuntoa neljässä esteettömässä ryhmäkodissa. Voit tutustua tarkemmin yksikköön täällä.

Haemme nyt Pansioon innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan aamu- ja iltavuoroihin painottuvaa 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa on eduksi

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 27.1.19.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Sari Mantere, sari.mantere@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.