Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus, Kirkkonummi
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Nyt saat siihen mahdollisuuden ja vieläpä ihan mahtavissa puitteissa! Kyseessä on juuri valmistunut ikäihmisten hoivakoti, joka tarjoaa asukkailleen mukavia virikkeitä sisältäviä asumispalveluita vuoden jokaisena päivänä. Upeiden sisätilojen lisäksi kohteessa on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet, joista myös sinä pääset työn teon lomassa nauttimaan! 

Etsimme nyt lähihoitajaa asiakasyrityksellemme Kirkkonummelle! Kyseessä olisi vakituinen työsuhde täysillä työtunneilla, mutta kohteeseen on mahdollista tehdä myös 2-6 kk sijaisuus työntekijän toiveen mukaan. Kyseessä on 2-vuorotyö ja aloittaa voi vaikka heti! 

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Asukkaiden arjessa huomioidaan hyvinvointia edistävän hoitotyön lisäksi virikkeellinen arkitoiminta ja sosiaalisten tarpeiden täyttyminen. Yksikön tilaratkaisut tukevatkin yhdessä toimimisen ja viihtymisen tarpeita. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu päivittäisiä perushoidollisia toimia sekä potilaan arjen tukemista kuntouttavalla työotteella ja hyvällä mielellä. Vastaat asukkaiden terveydentilan arvioinnista, huolehdit lääkehoidosta sekä olet aktiivisesti yhteydessä omaisten kanssa. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa pääset kehittämään ikäihmisten parempaa arkihoivaa ja uusille ideoille on aina sijaa. Sinut ottaakin vastaan lämmiinhenkinen ja yhteenhioutunut työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uuden työsi kanssa. Työllistyessäsi suoraan asiakkaallemme saatkin käyttöösi myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut. Mikäli olet kiinnostuntu sijaisuudesta niin voit aloittaa työnteon MediPowerin kautta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan tätä paikkaa täyttäessä. Voimassa ja valmiina olevat lääkeluvat ja hygieniapassi ovat plussaa, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työskentelystä ikäihmisten parista, mutta asenne kuitenkin ratkaisee!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1484574
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Kirkkonummi