Lähihoitajan vakityö Haagassa, REKRYBONUS!
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Haagaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Sinulla on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakkaallemme tai olla työsuhteessa ensin esimerkiksi kuuden kuukauden ajan MediPowerin kautta. Työn aloitus olisi maaliskuun aikana, mutta kuitenkin sinun toiveesi huomioiden.  

Kun olet työskennellyt 6kk ajan, olet oikeutettu 300€ suuruiseen bonukseen! 

Työnkuvaus: 

Kohde on ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista hoivaa vuoden jokaisena päivänä. Asukkaille pyritään järjestämään yksilöllinen hoito kodinomaisissa olosuhteissa. Kyseessä on 2-vuorotyö, mutta oman halukkuutesi mukaan voi mahdollisuus olla myös 3-vuorotyöhön. Tässä tehtävässä lähihoitajan tehtäviin kuuluu kaikki perushoidolliset tehtävät. Tämä työ ei sisällä siivousta eikä vaatehuoltoa. Asukkaiden käytössä ovat kirjasto, kuntosali, saunatilat, vaatehuoltotilat ja erilliset oleskelutilat. Heillä on halutessaan mahdollisuus osallistua erilaisiin liikuntatuokioihin, joten tässä kohteessa on aktiviteetit kunnossa!

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran laillistusta. Lääkeluvat ovat plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset.

Tarjoamme:

Pääset osaksi mukavaa työtiimiä ja saat mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn täysillä viikkotunneilla. Kohteessa sinut perehdytetään työtehtäviin huolellisesti. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun on mahdollisuus ruokailla kohteessa edulliseen hintaan sekä työllistyessäsi suoraan asiakasyritykseemme saat käyttöösi heidän tarjoamat työsuhde-edut! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424151
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki