(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan vakituinen työ Helsingissä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. 
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri 
alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, 
hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella 
sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa 
työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme muutamaa vakituista lähihoitajaa uuteen kodikkaaseen ja yksityiseen hoivakotiin Helsingin Ruskeasuolle. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille ja muistisairaille ja on hyvin kodinomainen sekä asukaslähtöinen yksikkö. 

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti kaikki lähihoitajan tehtävät (muun muassa päivittäiset hoidolliset rutiinit, kirjaukset, yhteydenpito omaisiin, lääkejaot, kuntoutus ja ohjaustyö). Työ on pääasiassa kolmivuorotyötä ja tehdään tiimeissä, joissa jokaisen panos on tärkeä.

Toivomme hakijalta lähihoitajan koulutusta (Terhikki rekisteröinti) ja aiempaa kokemusta vanhustyöstä tai muistisairaista. Lisäksi lääkeluvista ja voimassa olevasta rokotesuojasta on iso etu. Suomen kielen osaaminen on myös työn kannalta oleellista. Työ on vakituinen ja työntekijä tulee koeajan jälkeen rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseen. Toivomme, että hakija voisi aloittaa mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus sivuillamme, kerro itsestäsi ja osaamisestasi, sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Lisää myös maininta, milloin voisit aloittaa ja palkkatoiveesi. Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan haastatteluista.

Lisätietoja antaa Henkilöstöassistetti Aleksandra Jounila p. 040 585 5717

Avainsanat: lähihoitaja, vakituinen, Helsinki, hoitotyö, ohjaaja, vuorotyö, terveydenhoitoala, sosiaaliala