(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Työnkuvaus:

Etsimme asiakkaallemme kahta lähihoitajaa kotihoitotyöhön ainakin toukokuun loppuun saakka kestävään sijaisuuteen. Työ on kaksivuorotyötä ja tunteja on tarjolla 38 h/vko. Työajat ovat klo 7-22 välillä pääasiassa Helsingin alueella (muutama kohde Vantaalla ja Espoossa). Mahdollisuus jatkaa sijaisuutta myös kesään saakka ja jopa vakinaistua.

Työ pitää sisällään asiakaskäyntejä, jotka ovat eri pituisia alle tunnista kuuteen tuntiin kohteesta riippuen. Aamuvuoroja on eniten, mutta toivomme valmiutta kaksivuorotyöhön. Käynteihin kuuluu mm. lääkkeenantoa, pieniä kodinhoidollisia töitä, kaupassakäyntiä, seurustelua ym. Jokaisessa kohteessa on selkeä ohjeistus ja asiakaskäynneille on varattu reilusti aikaa.

Asiakkuuksiin ja toimintatapoihin annetaan selkeät ohjeet ja kattava 2-3 päivän perehdytys, sekä klo 7-22 välillä toimiva apupäivystys, mikäli kysyttävää tulee. Työpäivään kuuluu 20 minuutin ruokatauko, joka ei sisälly työaikaan.

Päivän aikana liikutaan joko yrityksen autoilla tai omalla autolla, jolloin on oiketettu kilometrikorvauksiin. Koko päivältä maksetaan palkka (myös siirtymisiltä kohteiden välillä).

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- hyvää suomenkielen osaamista

- b-ajokortti

- lähihoitajan koulutus ja voimassa oleva Valviran laillistus

- lämmin palveluasenne ja halu todella auttaa asiakkaita

- aiempi kokemus kotihoidosta katsotaan eduksi

- voimassaolevat lääkeluvat katsotaan eduksi (luvat suoritetaan tarvittaessa kohteessa)

- reippautta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:

- mukavan työyhteisön ja kattavan perehdytyksen sekä apupäivystyksen vuorojen aikana

- vaihtuvat ja mukavat työkohteet

- kilpailukykyisen palkkauksen

- mahdollisuuden löytää pidempiaikaisen työn

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717