(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus, Vantaa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Me MediPowerilla etsimme jatkuvasti joukkoomme iloisia hoitotyön ammattilaisia! Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa oleva hoitaja, sillä ei tässä tehtävässä ole merkitystä. Toiveidesi ja osaamisesi mukaan etsimme juuri sinulle mieluisan työkohteen, jossa pääset työskentelemään ja mahdollistamaan hyvää elämää apua tarvitseville. Meidän kauttamme sinun on mahdollista tehdä eripituisia sijaisuuksia tai voit työllistyä jopa vakituiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaus:

Meidän kauttamme sinun on mahdollista työskennellä yksityisissä asiakasyrityksissämme, jotka tavallisimmin ovat joko ikäihmisten tai vammaispuolen hoivakoteja. Näissä kohteissa lähihoitajan työhön kuuluvat kaikki päivittäiset hoitotyöt yksilöllisesti potilaan toiveita noudattaen. Saat siis itse esittää toiveet missä ja millaisessa työpaikassa haluat työskennellä ja me etsimme juuri sinulle sopivan paikan puolestasi. 

Arvostamme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja. Lääkeluvat ovat tässä tehtävässä plussaa, mutta eivät kuitenkaan pakolliset. Hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan on tärkeintä. Meille hoitotyö on sydämen asia, joten toivomme että myös sinä haluat omalta osaltasi tehdä parhaasi, jotta jokaisessa asiakasyrityksessämme voidaan tarjota parasta mahdollista hoivaa.

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Pääset myös rakentamaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa sijaisuutta kanssamme ja työllistymään oman näköiseesi työkohteeseen, jossa kuulet lisää työpaikkakohtaisista eduista.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma ja Miia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660