(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus vammaisyksikössä
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Turun Uittamon merellinen ympäristö kutsuu sinua viihtymään merkityksellisten työtehtävien parissa! Työarkeasi siivittää yhteiset juhlahetket mansikkakakkuineen ja tehostetun palveluasumisen asiakkaiden ihan tavalliset arkitoimet lauantain saunavuoroineen.  Etsimme nyt asiakkaallemme Turkuun lähihoitajaa 6 kk sijaisuuteen pienehköön liikuntavammaisten tehostetun palveluasumisen kohteeseen. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian ja työntekijälle on tarjolla täydet tunnit, voit itse vaikuttaa sijaisuuden kestoon! 

Työnkuvaus:

Tämä Turun Uittamolla sijaitseva kohde on kodinomainen ja rauhallinen, 15 asunnon, tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaan arvot ja toiveet ovat arkisen toiminnan ydin. Hoivaa tarjotaan ympärivuorokauden, mutta sinun työtehtäväsi kiteytyisivät 2-vuorotyön ympärille. Asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, asiakkaiden arjen hallinnasta ja perushoidollisista rutiinitehtävistä. 

Tehtävässä eduksi katsomme:

- Lähihoitajan tutkinto ja Valviran laillistus 

- Hygieniapassi ja voimassa oleva rokotesuoja

- Kokemus työskentelystä vammautuneiden henkilöiden kanssa katsotaan eduksi 


MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän kilpailukykyisen korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä jolla on tarkoitus. Työllistyessäsi pidempiaikaisesti yksikköön saat käyttöösi myös työnantajan tarjoamat työsuhde-edut!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si WhatsAppilla numeroon 044 740 0024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024