Lähihoitajan sijaisuus Valkeakoskella
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Hoitaja, etsitkö loppuvuoden pyhäpäiville töitä? Meillä olisi sinulle tähän oivallinen tilaisuus, sillä haemme nyt lähihoitajia kotihoidon tehtäviin Valkeakoskelle joulun sekä vuodenvaihteen ajalle! Töitä on tarjolla sinun toiveesi mukaan täysituntisesti, osa-aikaisesti tai yksittäisinä keikkoina ajalla 21.12.2020-10.1.2021.

Työnkuvaus:

Työ on kotihoitoa, eli työtehtävät sijoittuvat hoidettavien asukkaiden koteihin. Asiakkaat ovat ikäihmisiä ja osalla asukkaista saattaa olla muistisairauksia. Työtehtävät sisältävät pääasiassa perushoidollisia tehtäviä kuten hygienianhuollossa ja syömisessä avustamista, lääkkeenjakoa ja mahdollisesti pieniä kodinhoidollisia töitä. Työskentely on hyvin itsenäistä, sillä työtä tehdään pääasiassa yksin kohteesta toiseen kiertäen. Kotihoidon piirin asukkaiden kodit sijaitsevat ympäri Valkeakoskea ja kohteiden välillä liikutaan joko omalla tai asiakasorganisaatiomme tarjoamalla autolla, jonka saat käyttöösi, mikäli sinulla ei ole omaa autoa. 

Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorojen kellonajoissa joustetaan, mutta lähtökohtaisesti aamuvuorot ovat klo 7:00-14:30 ja iltavuorot klo 14:30-22:00. Työvuorot sijoittuvat ajalle 21.12.2020-10.1.2021 ja voit tehdä kyseisellä ajalla täydet työtunnit tai halutessasi vain yksittäisiäkin vuoroja!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija tai vaihtoehtoisesti väh. 60 op opinnoistaan suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Lääkehoito kuuluu oleellisesti kotihoidon tehtäviin, joten hakijalla tulisi olla voimassaolevat lääkeluvat. Myös B-ajokortti on tässä tehtävässä pakollinen, sillä kohteiden välillä liikutaan autolla. Toivomme, että sinulla on reipas työote, pidät itsenäisestä työskentelystä ja haluat olla mukana tuomassa kotihoidon piirissä oleville ikäihmisille ripauksen iloa ja joulumieltä loppuvuoden pyhien ajalle käyntiesi yhteydessä.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden tehdä erittäin merkityksellistä työtä tuoden iloista mieltä asiakkaille loppuvuoden ja vuodenvaihteen päiville. Lisäksi tämä on tietenkin hyvä lisätienesti-mahdollisuus, sillä työajalle sijoittuu paljon pyhäpäiviä! Mikäli liikut omalla autollasi, niin maksamme sinulle kilometrikorvaukset kohteiden välisistä matkoista. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää omaa autoa, niin saat käyttöösi auton. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen korvauksen työstä. HR-tiimimme on myös tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan ja meidät saa aina helposti ja nopeasti kiinni.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta ja olet iloinen sekä ammattitaitoinen hoitaja, jolle laadukkaan palvelun tuottaminen on tärkeä asia, niin jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian sivujemme kautta! Vaihtoehtoisesti voit laittaa hakemuksesi meille helposti viestitse vaikka WhatsAppissa 044 716 4779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401323
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Lempäälä, Pälkäne, Valkeakoski