Lähihoitajan sijaisuus Turussa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Etsimme asiakkaallemme Turkuun lähihoitajaa pidempiaikaiseen sijaisuuteen pienehköön tehostetun vaikeavammayksikön kohteeseen. Sijaisuuden kesto on tämän vuoden loppuun saakka ja aloitus mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:

Kohde on kodinomainen ja rauhallinen, 15 asunnon, tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaan arvot ja toiveet ovat arkisen toiminnan ydin. Hoivaa tarjotaan ympärivuorokauden, joten kyseessä on kolmivuorotyö. Kohteen asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, asiakkaiden arjen hallinnasta ja perushoidollisista rutiinitehtävistä. 

Tehtävässä eduksi katsomme:

- Lähihoitajan tutkinto ja Valviran laillistus 

- Hygieniapassi, voimassa oleva rokotesuoja ja lääkeluvat (lääkeluvat suoritettavissa myös asiakasyrityksen kautta)

- Kokemus työskentelystä vammautuneiden henkilöiden kanssa katsotaan eduksi 

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia työn sujuvuuden kannalta 


Tarjoamme sinulle:

Sijaisuuden aikana sinulle on tarjolla täysituntinen työsuhde, jossa aloituksen yhteydessä kattava perehdytys, sekä jatkossa mahdollisuus kehittää omaa työosaamista. Työssä näkyy itsensä toteuttamisen mahdollisuus ja riittävä aika asiakkaan kohtaamiseen. HR-tiimimme on myös tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästämme, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian! Täytä hakemus sivullamme ja kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen miia.kulmala@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR Trainee Miia Kulmala

p. 044 7400 024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338304
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Turku