(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus Turussa
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme asiakkaallemme Turkuun lähihoitajaa vuoden pituiseen sijaisuuteen tehostetun vaikeavammayksikön kohteeseen. Sijaisuuden aloitus on vuoden 2020 alusta lähtien, sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaus:

Kyseessä kolmivuorotyö 15 asunnon tuetussa palveluasumisen kohteessa. Kohteen asiakaskuntaan kuuluu liikunta- ja aivovamma potilaita, joiden arkea ja päivittäistä toimintaa tuetaan. Työtehtävät koostuvat yksilöllisestä huolenpidosta, perustoimista, asiakkaiden arjen hallinnasta, kuin myös perushoidollisista rutiinitehtävistä. 

Tehtävässä edellytämme:

- Lähihoitajan tutkinto 

- Valviran laillistus ja rokotesuoja 

- Hygieniapassi ja lääkeluvat (lääkeluvat suoritettavissa myös asiakasyrityksen kautta)

- Kokemus työskentelystä vammautuneiden henkilöiden kanssa katsotaan eduksi 

- Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat olennaisia työn sujuvuuden kannalta 


Tarjoamme sinulle:

Sijaisuuden aikana sinulle on tarjolla täysituntinen työsuhde, jossa aloituksen yhteydessä kattava perehdytys, sekä jatkossa mahdollisuus kehittää omaa työosaamista. Työssä näkyy itsensä toteuttamisen mahdollisuus ja riittävä aika asiakkaan kohtaamiseen. HR-tiimimme on myös tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästämme, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian! Täytä hakemus sivullamme ja kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen miia.kulmala@medipower.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-Trainee Miia Kulmala

p. 044 7400 024