(Poistunut julkaisusta)

Lähihoitajan sijaisuus, Turku
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Me MediPowerilla etsimme hoiva-alan osaajia, joilta löytyy pontta ja hyvä työote, mutta puuttuu vielä työkohde, jossa toteuttaa itseään! Me otamme sinut innolla vastaan, olit sitten vastavalmistunut tai hoitotyön konkari, jonka työuraa voisimme lähteä jatkamaan yhdessä. Kartoitamme sinun parhaat osaamisalueesi sekä vahvuutesi, ja löydämme juuri sinulle soveltuvan työkohteen. Kauttamme pääset tekemään toiveidesi mukaisesti eri pituisia sijaisuuksia tai voit työllistyä jopa vakituiseen työsuhteeseen. Sijaisuuden aikana sinulle on tarjolla täydet työtunnit.

Työnkuvaus:

Työkohteet, joihin meidän kauttamme voi työllistyä ovat pääsoin yksityisten yritysten palvelu-. ryhmä- ja hoivakoteja. Potilaskunnat vaihtelevat yksiköittäin, mutta sinun kokemuksesi ja toiveidesi perusteella voit työllistyä vaihtoehtoisesti, joko ikäihmisten tai vammaistyön pariin. Lähihoitajan työtehtävät vaihtelevat kohteittain ja olennaisinta onkin työntekijän valmius perehtyä sekä kehittyä tulevassa työssään.

Hakijalta edellytämme:

Haluamme omalta osaltamme kehittää palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja löytää joukkoomme uusia iloisia ammattiaan sydämellä tekeviä hoitajia. Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Suoritetut lääkeluvat ovat plussaa. Edellytämme voimassa olevaa rokotussuojaa. 

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Pääset myös rakentamaan juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivaa sijaisuutta kanssamme ja työllistymään oman näköiseesi työkohteeseen, jossa kuulet lisää työpaikkakohtaisista eduista.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma ja Miia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024