Lähihoitajan sijaisuus Tampereella
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Lähihoitaja! Etsitkö sijaisuutta Tampereen seudulta? Haemme nyt kahta lähihoitajia sijaisuuteen vähintään 16.1.2022 asti asiakaskohteeseemme Tampereelle. Aloitus mahdollisimman pian. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Asiakaskohteemme palvelee sotainvalideja ja muita sotiemme veteraaneja, mutta yhä enemmän myös muita sosiaali- ja terveyspalveluita tarvitsevia. Kohde keskittyy ikäihmisten, muistisairaiden, neurologisten ja ortopedisten kuntoutukseen ja hoitoon. Kohde tarjoaa haasteellisen sekä motivoivan työskentely-ympäristön. Asiakaskohteemme sijaitsee Tampereella ja kohteessa on useampi osasto. 

Lähihoitajana työnkuvaasi kuuluu mm. perushoidolliset tehtävät, lääkehoito sekä asiakastyö. Työ on joko 2- tai 3-vuorotyötä.

Toivomme:

Tehtävää varten sinulla tulisi olla lähihoitajan tutkinto ja valviran laillistus - voimassa olevat lääkeluvat katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemus kuntoutuksesta ei ole välttämätöntä, mutta ehtodon etu. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon! 

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta lähihoitajan tehtävistä lyhytaikaisesti. Saat mielekkään ja monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään omaa osaamistasi. Sijaisuuden ajan tukenasi on MediPowerin HR-tiimi. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Sinun ei ole pakko täyttää sivujemme hakulomaketta, vaan voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin ja täytämme paikan pikaisesti sopivan hoitajan löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-trainee Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Laitathan mahdolliset kysymykset tehtävästä viestillä tai sähköpostilla, kiitos! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519352
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere