Lähihoitajan sijaisuus taianomaiseen Lapin Posioon
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Nautitko ammatillisesta kehittymisestä ja ehkä vielä sitäkin enemmän Lapin lumoavan luonnon tarjoamista harrastusmahdollisuuksista? Nyt voit saada nämä molemmat, sillä me etsimme valmistuneita lähihoitajia tai alan loppuvaiheen opiskelijoita Posiolle 2-4 kk kesäsijaisuuksiin ikäihmisten asumispalveluihin sekä kotihoitoon. Voit määritellä itse työnteon aloitusajankohdan sekä sijaisuuden pituuden. Tulet varmasti viettämään ikimuistoisen kesän näissä Lapin jylhissä maisemissa, joissa kesäaktiviteetit tarjoavat parastaan vaellusreittien ja kimmeltävien järvien tuntumassa!

Työnkuvaus: 

Tässä kohteessa pääset työskentelemään joko ikäihmisten asumispalvelujen työtehtävissä tai kotiin vietävien palvelujen parissa, toiveesi mukaisesti. Lähihoitajan roolissa avain asemassa on asiakkaiden terveyttä edistävän hoitotyön toteuttaminen ja yksilöllisen tuen ja turvan takaaminen. Mikäli työllistyt kotiin vietävien palvelujen puolelle, tulisi sinulta löytyä ajokortti. Lähihoitajan työ on kohteessa sopimuksen mukaan joko 3- tai 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Työtuntien määrästä ja tulevista vuoroista voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Kohteessa kaikilla hoitajilla on suoritettuna lääkelupakoulutus ja myös sinä pääset työllistyessäsi suorittamaan lääkeluvat, mikäli sinulla ei niitä vielä ole! 

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa tai vähintään 120 osp verran lähihoidon opintoja. Katsomme eduksi voimassa olevat lääkeluvat ja aiemman kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on aktiivinen työote sekä innostus. 

Tarjoamme:

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä innoittavassa työympäristössä Lapin maisemissa. Työtehtäviin saa keskittyä rauhassa ja työt ehtii aina hoitamaan hyvillä mielin. Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Työn vastapainoksi sinua kutsuvat upeat Lapin maisemat ja ihanat ulkoilumahdollisuudet!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit esittää hakemuksesi yhteydessä myös palkkatoiveesi! 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457059
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Posio