Lähihoitajan sijaisuus tai vakityö, Uusikaarlepyy
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Etsimme nyt Uusikaarlepyyssä sijaitsevaan valoisaan ja uudenaikaiseen ikäihmisten palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai pidempiaikaiseen sijaisuuteen (2-8kk). Sijaisuuden kestosta työnhakija voi päättää itse, eli työllistymismahdollisuudet ovat joustavat. Kohde tarjoaa kodinomaista palveluasumista ja yksilöllistä arjen tukea pitkäaikaisille asukkailleen, jotka pääsevät turvallisen arjen ohessa nauttimaan vapaaehtoisesta monipuolisesta viriketotoiminnasta, kuten upeista ulkoilupuitteista ja eläinystävistä täysin siemauksi.

Mikäli nauttisit käihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamisesta, karvaisten eläinvieraiden paijaamisesta sekä ammattimaisen ja lämminhenkisen tiimin kanssa yhteen puhaltamisesta, niin tämä kohde on kuin sinulle tehty! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Tämä uudehko ikäihmisten kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Uusikaarlepyyn keskustan läheisyydessä. Rauhallinen yksikkö tarjoaa asuinpaikkoja 30 asukkaalle ja kohteen ratkaisut tukevat ikäihmisten hyvää elämänlaatu sekä optimaalista hoivatyötä. Työnkuvaan kuuluu perushoitotyö sekä potilaan yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työn aloitus on mahdollisimman pian.

Toivomme:

Voit olla hoiva-alan konkari tai 2/3 opinnoista suorittanut opiskelija. Työn sujuvuuden kannalta toivomme, että sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ikäihmisten kohtaamisesta ja se onnistuu tarpeen vaatiessa myös ruotsin kielellä.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset työskentelemään selkeässä ja siistissä työympäristöstä, joka on suunniteltu tukemaan optimaalista hoitotyötä. Ympärilläsi on myös lämminhenkinen työtiimi, jonka apuun voit luottaa tarpeen vaatiessa. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi. Voit työllistyä joko suoraan asiakasyrityksen kirjoille, jolloin saat käyttöösi myös työnantajan työsuhde-edut tai MediPowerin kautta. Voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä esittää palkkatoivomuksen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461680
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjanmaa, Uusikaarlepyy